Saltele, Paturi tapitate

Saltele ergonomice de calitate superioara, paturi tapitate

Va asteptam si cu cele mai avantajoase oferte de scaune din lemn, scaune de birou, scaune de bar si scaune ergonomice pentru birou, casa, gradinite, scoli, laboratoare medicale...

O noapte de somn este o parte esentiala a unui stil de viata sanatos. In timp ce dormi, creierul tau consolideaza in memorie invataturile din timpul zilei si reenergizeaza organismul. De aceea este atat de important sa va odihniti pe salteaua care vi se potriveste.

Noi va suntem alaturi cu gama noastra de saltele ergonomice de calitate superioara: saltele cu arcuri impachetate Morfeus, saltele Memory Foam, saltele pentru copii Morfeus...

Saltele ergonomice de calitate superioarasi paturi tapitate cu posibilitate de achizitionare rapida la numarul de telefon 0722 645 846.

 

saltele-morfeus
Saltele Morfeus
paturi-tapitate-morfeus
Paturi tapitate Morfeus
 
 

Producem mobila la comanda si produse conexe : scaune ergonomice, mese pentru TV, biblioteci, mobilier dressing, saltele de dormit relaxa, canapele si fotolii extensibile, etc.

 
Powered by Phoca Gallery

Contact Rapid

Profesional Design

Str. Fabrica de Chibrituri, nr 24-26
Sector 5, BUCURESTI

Tel: 0722 645 846
Fax: 031 801 51 73
e-mail: office@mobiladebucatarie.eu

facebook

 

Acest site este optimizat pentru:

Daca aveti Internet explorer mai vechi de versiunea 6, va recomandam sa instalati unul dintre browserele de mai sus, facand click pe iconita browserului dorit.