Colectia INVENTA

Mobilier de bucatarie contemporan

O bucătărie modernă de la Profesional Design convinge prin design puternic, elemente originale și accesorii de înaltă calitate.

Descoperă acum cele mai iubite produse ale noastre!

Bucatarie contemporana INVENTA - C

Combinația de MDF lucios, alb si verde, vine cu o nota de prospetime in aceasta bucătărie în formă de L. Frigiderul si masina de spalat vase incorporabile, alaturi de cuptorul amplasat la semiinaltime, oferă o amenajare atractivă, fara spatii neutilizate si creează o impresie curată și ordonată.,

Sertarele perfect functionale, sunt dotate cu inchidere silentioasa si confera un spațiu de depozitare generos. Toate usile au inchidere cu amortizare, iar corpurile superioare sunt actionate cu sisteme de ultima generatie.

Această propunere de bucătărie, tinereasca si cu arhitectura cromatica vesela, este o adevărată bucătărie pentru întreaga familie, cu spațiu de depozitare amplu si suprafata generoasa a blatului de lucru.

Bucatarie contemporana INVENTA - M

Se spune ca nu dai gres niciodata cu un finisaj de culoare alba. Acesta rezista in timp tuturor tendintelor si are capracteristica de a nu se demoda.

In aceasta bucatarie liniara, am folosit fronturi din MDF vopsit lucios, fara manere, care transmit un aspect modern si ingrijit, de actualitate.

Toate sertarele si usile sunt prevazute cu inchideri silentioase iar banda LED montata in profil de aluminiu sub corpurile superioare, asigura luminozitatea necesara in exploatare, putand fi folosita si ca lumina de veghe pe timpul noptii

Bucatarie contemporana INVENTA - A

Conceputa intr-un spatiu deschis, bucataria moderna Alina este realizata cu fronturi MDF lucios, in contrast cu blatul de lucru de culoare neagra, si se armonizeaza perfect cu decorurile existente in aceasta locuinta contemporana

Solutiile tehnice si accesoriile practice, permit o planificare optima a spatiului, perfect adaptata nevoilor utilizatorului

Iluminarea adecvată scoate in evidență bucătăria dvs. și creează condiții optime de lucru. Datorită tehnologiei LED eficiente și a sistemelor de control de ultimă generație, această soluție va transformâ cu ușurință bucătăria într-un loc de atractie pentru întreaga casă.

Vizualizati galeria de bucatarii moderne

Mobila la comanda, mobilier de bucatarie realizat la comanda

– Suntem specializati in fabricarea si comercializarea de mobila de bucatarie adaptata cerintelor si nevoilor clientilor nostri.
– Oferim mobila la comanda si mobilier de bucatarie la pret de productor.
– Va invitam sa consultati colectiile noastre de bucatarii moderne si oferta noastra de mobilier de bucatarie realizat la comanda.
– Optati pentru oferta noastra de mobilier de bucatarie la comanda si bucurati-va de un design interior adaptat preferintelor dumneavoastra.